Over TanteKEE

Hi! Leuk dat je mijn site bezoekt. Mijn naam is Ageeth Palma, de eigenaresse van TanteKEE.

TanteKEE is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby. Wat in 2010 klein is begonnen met het maken van tafeltenten en baby artikelen samen met mijn moeder, is nu uitgebreid met een webwinkel en ‘stenen winkel’ aan huis met nieuwe mooie woonaccessoires en cadeau artikelen. Samen met mijn man (en 2 jongens van 15 en 19 jaar) wonen we in het Pittoreske Puiflijk in een oud (opknap) huis (vroegere voormalige boerderij) waar we het leuk vinden om hier samen zelf aan te klussen. Daarnaast ben ik werkzaam als verpleegkundige. Dit alles maakt het leuk en afwisselend om mee bezig te zijn. Verder ben ik dol op verse bloemen en roze…. en kleine dingen om van te genieten.

Met veel liefde pak ik mooie aankopen in, vind het fijn om creatief bezig te zijn en om mensen een glimlach te geven. Iets kleins kan al zoveel betekenen als je er liefde in stopt!

TanteKEE is de webwinkel met leuke hebbedingen, persoonlijke cadeaus en woonaccessoires. Opzoek naar iets leuks om cadeau te geven, maar geen idee wat? Neem even contact met mij op en ik help om iets leuks samen te stellen.

Ik vind het leuk om mijn passie te delen, benieuwd naar mijn werken? Neem dan zeker is een kijkje op mijn Instagram of neus lekker rond op de website!

Elke eerste vrijdag van de maand is de ‘stenen winkel’ geopend van 13:00-17:00. Wil je liever een andere dag? Dat kan! Neem dan gerust contact op om wat af te spreken. Liever een avondje gezellig samen met vriendinnen shoppen! Dat kan ook zeker, dan plannen we een datum voor een ‘private shopping avondje’ met vriendinnen.

Liever zelf creatief bezig zijn? TanteKEE organiseert ook leuke workshops, vraag naar de mogelijkheden!

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
Hopelijk tot snel!

-x- Ageeth