Over TanteKEE

Hallo! Leuk dat je een bezoek brengt aan TanteKEE. Het gezicht van TanteKEE ben ik, Ageeth Palma. Hieronder vertel ik hoe TanteKEE is ontstaan en waarom. Veel leesplezier!

Ontstaan TanteKEE

TanteKEE is ontstaan door een ‘uit-de-hand-gelopen hobby’. Wat in 2010 klein is begonnen met het maken van tafeltenten en baby artikelen samen met mijn moeder, is nu uitgebreid naar een webwinkel en een ‘stenen winkel’ aan huis. Hier verkoop ik nieuwe mooie woonaccessoires en cadeau artikelen.

Over eigenaresse Ageeth

Samen met mijn man (en mijn 2 zonen van 16 en 20 jaar) wonen we in het Pittoreske Puiflijk in een oud (opknap) huis (vroegere voormalige boerderij) waar we het leuk vinden om hier samen aan te klussen. Daarnaast ben ik ook werkzaam als verpleegkundige. Dit alles maakt het leuk en afwisselend om met mijn ‘uit-de-hand-gelopen hobby’ bezig te zijn. Zoals je misschien al hebt gemerkt ben ik dol op de kleur roze en mooie bloemen. Ik kan enorm genieten van de kleinste dingen!

Met veel liefde pak ik mooie aankopen in en vind ik het fijn om creatief bezig te zijn. Mijn streven is: ”Iedereen een glimlach bezorgen en blij maken met mijn producten”. Iets kleins kan al zoveel betekenen als je er liefde in stopt!

Winkel & workshops

TanteKEE is de webwinkel met leuke hebbedingen, persoonlijke cadeaus en woonaccessoires. Opzoek naar iets leuks om cadeau te geven, maar geen idee wat? Neem even contact met mij op en ik help om iets leuks samen te stellen.

Elke eerste vrijdag van de maand is de ‘stenen winkel’ geopend van 13:00-17:00. Wil je graag een andere dag langskomen? Dat kan! Neem ook dan gerust contact op om wat af te spreken. Of liever een avondje gezellig shoppen met vriendinnen? Ook dat is mogelijk, TanteKEE plant dan samen met jou een ‘private shopping avondje’ in, zodat jij en je vriendinnen het optimale uit dit bezoek kunnen halen.

Daarnaast verzorgt TanteKEE leuke workshops zoals, een keramiek workshop, workshop woonaccessoires, zelf een persoonlijk cadeau samenstellen en nog veel meer! Benieuwd naar het aanbod? Neem hier eens een kijkje of vraag naar de mogelijkheden.

Ik houd ervan om mijn passie te delen met andere mensen, benieuwd naar wat TanteKEE nog meer doet? Neem eens een kijkje op mijn Instagram of Facebook of neus lekker rond op deze website!

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
Hopelijk tot snel!

-x- Ageeth