Workshop 9

Vlaggenlijn / woonslinger maken

Wil je even gezellig creatief bezig zijn met vriendinnen, collega’s buurvrouwen…. Maak tijdens deze leuke gezellige workshop je eigen hippe vlaggenlijn / woonslingers van stof geheel naar eigen wens met kleur, afbeelding en/of tekst. Te maken zonder naaimachine. 

Je kunt kiezen uit een ruim assortiment aan (linnen) stoffen in berschillende kleuren en afbeeldingen zoals botanical prints of zelf bedachten teksten. Ook kan de slinger bewerkt worden met verf, sjablonen en een zwarte marker. Ook zijn transfers mogelijk, daardoor is bijna alles mogelijk op een stukje stof te maken in gewenste afbeelding en tekst. Ga je voor een lange slinger of maak je meerde kleine slingertjes er is veel mogelijk.  Het is jouw feestje dus jij bepaalt hoe en waar jij de slingers wilt ophangen……

Ook als kerst workshop te boeken met kerst teksten of afbeeldingen. 

De workshop is inclusief:

  • Alle creatieve materialen voor de slinger(s) (circa 3 meter of een paar kleinere)
  • Stof, touw, (textiel)verf, kralen, etc…..
  • Koffie, thee & wat lekkers

Duur van de workshop circa 2,5 uur

voor meer informatie mail naar tantekee15@hotmail.com

Je kunt de slinger eventueel ook buiten opgehangen en ook super leuk onder een overkapping. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *